Jdi na obsah Jdi na menu
 

10. výročí on-line vysílání bohoslužeb z Aše

11. 7. 2019

pozvanka1.jpg

Ašský sbor si letos připomene 10. výročí on-line vysílání a to ve dnech 27-29. září.
S vděčností Pánu Bohu za tuto příležitost a požehnání z ní přijaté bychom alespoň některé z Vás rádi přivítali v těchto dnech mezi námi.
Budou to 3 společné bohoslužby (pátek večer od 18:00h, sobota večer od 18:00h, a neděle ráno od 9:30h), na kterých bychom vedle kázaného Božího slova rádi uvítali krátká svědectví těch z vás, kterým naše vysílání za tu dobu co nás sledujete, "něco" dalo. Sobotní dopoledne lze využít k procházkám po Aši nebo krátkým výletům po okolí. Pozvání platí jak pro ty z vás, kteří jste nám během uplynulých 10 let občas napsali, ale i pro ty z vás, kdo jste se ještě nikdy neozvali. Bude nám ctí, když přijedete a svým krátkým svědectvím nás i do další služby v tomto směru povzbudíte. Společně pak chceme Pánu Bohu děkovat za milost, v níž jsme ho mohli během těch 10 let společně více poznávat a chválit. Toto setkání následně zakončíme nedělní odpolední bohoslužbou od 14:00 hodin u příležitostí slavnosti díkůvzdání.
Těšíme se na vás, vaše svědectví a povzbuzení.
Abychom se o vás mohli náležitě v uvedených dnech postarat, prosíme o vyplnění přihlášky. Přihlášku prosíme vyplňte ( z kapacitních důvodů) i v případě že si ubytování a stravování obstaráte sami. V případě nejasností pište na bjbas@seznam.cz nebo volejte na tel.č. kazatele A. Boháčka 723 224 082.
Vaši Ašáci

REGISTROVAT ZDE