Jdi na obsah Jdi na menu
 

CD s písněmi smíšeného pěveckého sboru

6. 12. 2009

Obrazek

V listopadu 2009 natočil smíšený pěvecký sbor z Aše nové CD s názvem Pán světlo mé. Z širokého repertoáru písní, které zpívá při nedělních bohoslužbách, jich bylo vybráno 17. K nim byly přidány dvě básně a krátké evangelizační slovo kazatele. Mezi natočenými písněmi jsou například Pán světlo mé, Můj domov v nebi a Golgota.

Proč toto CD vzniklo? Impuls k natočení těchto písní dostal pěvecký sbor o měsíc dříve od diváků, kteří sledují přímé přenosy bohoslužeb z Ašského sboru. Nahrávkou by navíc mohli obdarovat i své známé v období nadcházejících vánočních svátků. Členové pěveckého sboru měli již delší dobu touhu písně nahrát jen pro sebe, na památku. Výzvu diváků tedy přijali s radostí. Natáčelo se co nejrychleji. Díky Božímu požehnání a velké obětavosti všech zúčastněných byly písně dotočeny 1. adventní neděli 2009. I přes všechny překážky jako bylo například chřipkové období!

Pěvecký sbor má členy ve věku od 12 do 67 let. V tomto složení se setkávají tři generace ke společné službě Bohu, která nás sbližuje. Při pravidelných setkáních k nácviku písní si spolu můžeme také popovídat - tím se poznávat a utužovat vtahy. Pěvecký sbor vede velmi trpělivý bratr Oldřich Pospíšil, který se snaží udržovat takový repertoár písní, aby se líbily všem generacím.

Pokud máte zájem, CD si můžete objednat pro sebe, nebo jako dárek, pro ty, na kterých vám záleží.

label

přední strana

zadní strana

Obrazek Obrazek Obrazek



    Ukázky písní v MP3
   
    1. Pán světlo mé
    G.F.Root
Obrazek
    5. Měj naději
    D.Průša - J.Juříček
Obrazek
    15. Zvony jak krásně vyzvánějí
    L.W.
Obrazek
    18. Veliké proč
    V.Gajdošíková - P.Chroust
Obrazek

Více informací o pěveckém sboru >>>

Kontakt >>>