Jdi na obsah Jdi na menu
 

Adventní koncert skupiny KDEKDO

16. 12. 2006

Dnes nám náš Pán mimořádně požehnal povzbuzením skrze hudební skupinu KDEKDO. S radostí jsme se mohli přidat a tak společně chválit našeho Pána.
Děkujeme! Obrazek







Obrazek



Fotogalerie: KDEKDO v Aši

Písně v MP3: KDEKDO v Aši



Pár slov o skupině KDEKDO:

Jsme skupina hrající křesťanské písně - spirituály, zhudebnělé žalmy a vlastní písně. Skupina vznikla cca v roce 2003, tehdy ze členů BJB Cvikov a metodistů z Jablonného v Podještědí. Nyní ji tvoří pouze členové BJB. Počet lidí ve skupině 6-9, podle situace.
Hrajeme převážně na akcích našich sborů- Cvikov, Brniště- jako jsou např. Velikonoční shromáždění, Díkůvzdání, vánoční koncerty apod. Občas zavítáme na návštěvu i do BJB Jablonce nad Nisou. V únoru 2005 jsme v Brništi uspořádali benefiční koncert na pomoc obětem Tsunami v Indonésii, což byl náš první větší samostatný koncert.
Také hrajeme na svatbách - zatím jsme "oblažili " naší hudbou již tři křesťanské manželské páry. Letos jsme hráli na konferenci sester v Litoměřicích, tuším že v dubnu, asi 5 písní.
Takže v podstatě jsme kapela, která hraje při různých církevních akcích, ale i mimo ně- pokud je příležitost (každoročně vystupujeme při rozsvěcení vánočního stromu ve Cvikově na náměstí).
Zpívání v Aši a Chebu bylo takovým naším prvním " turné" a mně se moc líbilo, byla to dobrá zkušenost.
Tak tolik asi o KDEKDO.

Jiří Jíra