Jdi na obsah Jdi na menu
 

Otevření dětského hřiště

31. 8. 2013

 

Vedle nové modlitbeny, kterou stavíme čtvrtým rokem, jsme vybudovli i nové dětské hřiště. Bylo třeba pozemek upravit, oplotit a z bezbečnostních důvodů osadit certifikovanými herními prvky, které značně zvýšili pořizovací náklady na hřiště.
    Poslední prázdninový den, 31. srpna 2013, za krásného slunného počasi bylo toto dětské hřiště slavnostně otevřeno.
   Na zahájení provozu hřiště jsme přes místni tisk pozvali i naše spoluobčany. Hřiště bude sloužit také široké veřejnosti města Aše. Na otevření přišli děti se svými kamarády a s rodiči. Několik vylosavaných dětí spolu s bratrem kazatelem Aloisem Boháčkem přestříhli pásku. V modlitbě bylo poděkováno Pánu Bohu za toto hřiště a vyprošeno požehnání pro jeho provoz. "Co byste chtěli popřát tomuto novému dětskému hřišti? " , zeptal se bratr kazatel přítomných. " Hodně děti, radost dětí, Boží ochranu dětí, shovívavost sousedů......"
  Po zahájení byl program předán sportovnkyni sestře Anetě Podzimkové z Prahy, která ve spolupráci s mládeží uspořádala pro děti zajímavé soutěže a hry s odměnami. Děti byly nadšené. Pro děti i dospělé bylo připraveno občerstveí. Celé odpoledne jsme se společně radovali z Božího požehnání, ze hřiště i z děti na něm.

 

Náhledy fotografií ze složky Otevření dětského hřiště