Jdi na obsah Jdi na menu
 

Svědectví a kázání

Příspěvky

Svědectví Barbory Č.

25. 3. 2008

ObrazekVyrůstala jsem v Polsku v katolické rodině. Chodili jsme do kostela, ale jejich život nebyl nijak odlišný od života ostatních nevěřících lidí. Jak dnes už vím, jejich víra byla jen vírou v Boží existenci a chozením do kostela. S živým Bohem se nikdy nesetkali.

 

Jsem nepoužitelný?

6. 7. 2007

ObrazekAž příště budete mít pocit, že s vámi Bůh nic nesvede, vzpomeňte si, že …

 

Buď vděčný

6. 7. 2007

ObrazekKdyby se celá populace planety Země smrskla na vesnici o stu obyvatelích, kde by však zůstal zachován poměr všech lidských odlišností - jak by potom tahle maličkatá, různorodá vesnička vypadala?

 

Vznik a zásady baptistů

14. 6. 2007

ObrazekPřednáška tato byla proslovena v Brně 23. listopadu 1928; stenograficky zachycena a prof. V. Králíčkem opravena.

 

Síla přímluvné modlitby

28. 4. 2007

ObrazekZačátkem února 2007 jsem byl na kardiochirurgii v karlovarské nemocnici vyšetřen a bylo mi sděleno,že musím bezodkladně podstoupit operaci srdce v Praze.Zmocnila se mne úzkost,obavy a bázeň.

 

Co musím udělat pro to, abych se dostal do nebe?

27. 8. 2006

ObrazekV neděli 27.8.2006 byla vysílaná bohoslužba z našeho sboru na Českém rozhlase 2 - Praha. Výkladem Božího slova sloužil kazatel Alois Boháček na téma: Co musím udělat pro to, abych se dostal do nebe.

 

Svědectví!!!

9. 7. 2006

ObrazekKdyž se řekne svědectví tak se někteří zarazí. Proč ale? Myslím si, že na svědectví není nic špatného. Podle mě je svědectví něco co jsem prožil, co se stalo, o čem vím že se dotýkalo mého života. ...Chci všechny povzbudit k vydávání svědectví jak písemnou formou, tak ústní.

 

Význam křtu

25. 6. 2006

ObrazekŘímanům 6:1-4

Nick Lica

 

Každodenní chození s Pánem.

23. 5. 2006

ObrazekV každodenním chození s Pánem Ježíšem si svůj život nedokážu dost dobře představit bez ranního ztišení. V úvodu každého dne stojí za to předkládat Bohu prosby a díky. Číst boží slovo s nějakým zamyšlením. Je to čas kdy Bůh pracuje a proměňuje mé srdce...

 

Kde ses rozhodl strávit tu věčnou dovolenou?

22. 8. 2004

ObrazekMilí posluchači, prožíváme právě dobu prázdnin a dovolených, ve které je velice často slyšet ta známá otázka: Kde jsi se rozhodl strávit letošní prázdniny, dovolenou? Ještě jsem se nesetkal s tím, že by mi někdo neodpověděl. Každý z nás máme naprosto jasno v tom, kam chceme jet nebo nejet. Proto i téma kázání je jakousi velice podobnou otázkou, která si od každého z nás dnes chce odnést svou odpověď. Zní takto: Kde ses rozhodl strávit tu věčnou dovolenou, která následuje po tvé celoživotní úmorné práci na tomto světě? Jinými slovy: Kde ses rozhodl strávit věčnost?